onsdag 19 januari 2011

-2 KILO!!!!

Lyckan är total idag tänk att så lite kan göra en så glad! Och det var ännu bättre än smygvägningen igår (2 hekto hahahaha)
Vikt 19 Januari 2011 75,8 Kilo!
Byst: 83 cm -2 cm
Midja: 89 cm -3 cm
Höft: 106 cm -2 cm
Lår: 62 cm +/- 0
Efter en hel veckas kämpande och många fler lär det bli, så börjar det ju bra! Det brukar ju vara så att det går snabbt i början av viktminskningen och efter ett tag börjar det att stanna av och det kan tom stå stilla några veckor men det får man ta när de veckorna kommer. Nu ska jag bara fokusera på min framgång hitills och glädjas med den. Verkligen känna mig stolt för det är jag faan värd!
När jag tänker tillbaka på veckan som gått så har det varit väldigt enkelt, recepten är skitgoda och har inte varit hungrig en enda gång. Hemligheten är att planera sina inköp bara och se till att ha alla råvaror hemma :)
I Lördagskväll kunde jag kriverat för att få sätta i mig några lösgodisar , enda gången under veckan som jag kännt ngt sockersug överhuvudtaget. Men jag segrade över den lille också! Och det känns förbannat bra.
Det enda jag fuskat med är lite rötjut på Fredagen och Lördagen dock inga mängder men lite :P Tänker ju inte sluta leva totalt, då kämpar jag hellre en månad extra om det är det som det kostar!
men det bästa av allt är nog att jag har börjat träna igen jisses efter bara några ggr så inser man hur oerhört mycket man har saknat det! Och jag lovar jag ska fortsätta prioritera det överst på listan!
Jag kommer även att testa lite nya grejor, började ju med box igår, och på Torsdag ska jag testa Zumba, ska bli superkul!
Som belöning idag ska jag slänga mig in om i det snackande solariet och träffa världens goaste Fru Hallin.
Gå en långpromenad tillsammans och bara uppslukas av den positiva energi och glädje denna kvinna sprider om sig! Det ser jag verkligen fram emot :D Det var alldelles för längesen!
En annan sak som jag senaste tiden har tänkt på är just detta med negativ/positiv energi? Har ni tänkt på vad ni omger er med för energislukare? Folk som påverkar er negativt och får er att känna er negativa.
Har bestämt mig för att inte uppslukas eller ta del av människors negativa energi längre! Tänk så mycket gott livet har att erbjuda och så mycket positivt och glädjande saker vi omger oss med varje dag. Ta till vara på varje enskilt tillfälle! I kväll ska jag även börja med att lägga ett block på nattduksbordet och skriva upp 3 st BRA saker jag har gjort under dagen! Prova ni också!
Kärlek/Crossmorsan

4 kommentarer:

  1. Skitbra Anneli! =) Vad duktig du är och lycka till i fortsättningen.
    /Kram

    SvaraRadera
  2. Fan va redig du är Anneli!!! Fortsätt och kämpa. Och som du själv skriver -lägg inte ner tid på energitjuvar! Håller ett öga på din blogg och en tumme för fortsatt framgång. Många kramar Mia Alvrud

    SvaraRadera
  3. Tipset är att skriva tre saker man är tacksam för, tre saker man gjort bra och sedan en sak man lärt sig under dagen. Väldigt bra reflektion och nyttigt att tvinga sig själv att se vad man har gjort bra.. om det så bara handlar om att man orkade stiga upp fastän man var så hiskeligt trött på morgonen, tog på sig strumporna på rätt fot och inte hällde kaffet i örat istället för munnen.

    SvaraRadera
  4. Så duktig du är <3 Fortsätt kämpa:) DEt är kul att följa dig här på bloggen

    SvaraRadera